2007. június 2., szombat

A Nagy Nap 2.

Na de nemcsak nekem volt nagy nap a tegnapi hanem a braziloknak is, hiszen tegnap volt az angol-brazil meccs.

Mivel dolgoznom kellett, ezert csak az utolso negyedorat lattam, de az is felejthetetlen elmeny volt.
Kepzeljetek 10 fanatikus szurkolot amint a leheto legkisebb helyre osszetomorulve tombolnak. Amikor golt kaptak a brazilok ossznepi gyasz es letargia / ertetlenkedes. Mar ugy nezett ki vereseg lesz a vege, de a hosszabitas utolso perceiben megiscsak golt lottek a brazilok.

Na ekkor kezdodott a fiesta. pl.a mindig visszafogott Fabrizio helybol atugrotta az asztalt es vissza, a kanape majd beszakadt az ugralo lanyok alatt, repultek a papucsok fel az egbe, meg amit el tudtok kepzelni......

En nagyon jol szorakoztam, nem is a meccset neztem hanem a brazilokat...
Az idegen (ertsd nem brazil) orszagbol erkezett lanyok szamara a legnagyobb dillemat az jelentette, hogy vajon Kaka, vagy Beckham nez ki-e jobban? Nos ebben sajnos nem tudok nyilatkozni. Szerintetek?

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kaka? Bocs, de még nem hallottam, és nekem vicces. Egy újszülöttnek minden vicc új... ELmondtad nekik, mit jelent magyarul?

Névtelen írta...

Hát Livi...Debbievel mindig nevetünk amikor nézem egy Brazil vagy Milan meccset és újra és újra hangzik... Kakánal van a labda... Kaka lövi... Kaka állitja Beckhamt... Kakát rugja... Kakával összefut. Mit érez a riporter, ahogy mondani kell ezeket?

Eszter írta...

Nem tudom Kaka hogy nézhet ki, de már csak a neve alapján is én mindenképpen rá szavaznék. Beckham egyébként sem az esetem! :-)

andristeso írta...

Ne szivassátok már... amúgy kiváncsi lettem, és rákerestem. Itt van Kaka - rajongói oldal, a "kakafans". Persze, ez is viccesen hangzik ;)
http://www.kakafans.net/index2.php
vizont kiderül róla, hogy megköszönte Istennek a sikert, és egy rajongó meg azt írja, hogy köszöni Istennek az ő tehetségét. Ez azért szimpi :)