2007. június 23., szombat

Na mi ujsag Jani?

Kerdezhetitek turelmetlenul, hiszen mar tobb hete nem irtam semmit. Esemenyekben gazdag napok allnak mogottem. Azt hiszem a legfontosabb hirrel kezdem: julius 24-en befejezem onkenteskedesem es hazajovok Magyarorszagra!

Miert dontottem igy? Eloszor is nagyon hianyzik Eszter! (Na jo es ti is kedves blogolvasok:)
Aztan julius vegen Eszternek kiveszik a mandulajat ami eleg fajdalmas mutet felnottkorban es mellette akarok lenni emiatt is.

Azt hiszem az egy fontos tapasztalat volt, hogy kb. ket honapnyi ido volt az szamomra, amig meg ugy ereztem, hogy meg lelkileg konnyebben elviselheto az, hogy kulon vagyunk egymastol. Mind a ketten kezdtuk azt tapasztalni, hogy kezdjuk elfelejteni, milyen az amikor megoleljuk, megcsokoljuk egymast, leggyorsabban az erintes elmenyet felejtettuk el.

Egyik kedvenc filmem az "Egy csodalatos elme orok ragyogasa" cimu eleg furcsa cimu mozi. A foszerepet Jim Carrey es Kate Winslet jatsza, de egyaltalan nem a megszokott szerepkoruket hozzak: Jim Carrey egyaltalan nem okorkodik, Kate Winslet, pedig nem all a hajo vegeben mint a Titanicban.
A sztori lenyege, hogy egy kisse felenk furcsa srac osszejon egy kisse extrem voros haju lannyal aztan szakitanak, de a srac nem tudja elfelejteni a lanyt, ezert segitsegul hiv egy erdekes szolgaltatast, aminek az a lenyege, hogy kitorli egy gep segitsegevel az emlekekeket az ember tudatabol, ugy, hogy ujra visszamegy az adott tortenesbe, de maskepp alakitja. A film nagy reszeben az toretenik, hogy zajlik ez a folyamat, de a srac kozben harcol, a tudataban, hogy ne torlodjenek az emlekek.
Nezzetek meg a filmet mert egeszen kulonos hangulata van es szerintem tok jo! A gazdagreti videotekaban pl. megvan, de szerintem mashol is!

Ez a film arrol jutott eszembe, hogy amellett, hogy az erintesek elmenyet elegge elfelelejtettem, egy csomo kozos emlek viszont eszembe jutott. Azt hiszem nagyon sokat szamit, hogy akiket szeretunk azokkal minnel tobb kozos emlekunk, tortenetunk legyen, mert ezek sokaig es tarosabban megmaradnak.

A masik nagy hir, hogy julius 6-tol itt lesz 10 napig Eszter es ha minden jol megy ki tudok varialni 5 nap szabit magamnak, ugyhogy neki vagunk majd Londonnak, meg a kornyeknek! Nagyon szuper lesz ujra egyutt!

Na de titeket se hagylak cserben kedves blogolvasok, a kovetkezo napokban, bemutatom tobb reszben a Herne bay Courtot, a munkatarsakat, az onkenteseket es utana pedig kovetkezik majd a meglepetes finale, amirol majd kesobb!

8 megjegyzés:

Lívi írta...

Örülök, hogy nincs baj! És azért annak is örülök, hogy jössz haza! :-)

Kargh írta...

(összességében azt hiszem örülök :,) no nem Eszter mandulaműtétjének, de azt hiszem összességében örülök. szinte olyan lehet most, mint az esküvő előtt volt ;,) még egy hónap.. még egy hét.. :,) addig is áldott napokat Nektek, Jani!)

andristeso írta...

Kargh, Te ki vagy? Rejtélyes a neved... Van olyan barátja Janinak, akit nem ismerek...? Nahát!
Jani, mi lesz a slusszpoén a blogon? Csak nem a *** fejed...? :) Najó, nem árulom el, ebből talán csak Jani tudja, mire gondook...

Eszter írta...

My comment: "No comment!"
:-)
LOVE U SO MUCH!

Lívi írta...

kargh úgy látszik nem fedi fel titkát :-(
Pedig én is kíváncsi lennék! Még a blogját is megnéztem, de én sem jöttem rá, ki lehet...
kargh, jelentkezz!!!

Kargh írta...

:,)


codename: "silent service"
anno én voltam Jani szobatársa, s remélem egyik jó barátja lettem. Kálmán vagyok egyébiránt, szerecsen lovag. aki a blogomat olvasta, tudja mitől vagyok fekete néha :,)
tiszteletem:

klmn

Névtelen írta...

ellenorizni kell:)

Névtelen írta...

jo kezdet