2007. május 29., kedd

Mit csinalok eppen most?

Ezt kedd este irtam, amit most eppen csinalok az az, hogy flerakom a blogomba! :)

Multkor a chaten jatszotuk ezt Eszterrel: arrol kellett irni, hogy ki mit csinal / Mit dudol? / Mit enne stb. eppen most?

Na szoval, eppen most ulok a gep elott, Winisus a szobatarsam Braziliabol gitarozgat mogottem eleg vegyesen Green Day-t Nirvanat-t, brazil dalokat, dicsoito dalokat.
Mellettem Rachel a brazil onkentes lany enekelget es chatel, mas nincs a szobaban.

Ma kitakaritottam es atrendeztem egy termet, felsoportem az udvart a seprugeppel, pizzat ettem ebedre krumplival, delutan sovenyt vagtunk Winisussal, majd kitakaritottunk es atrendeztunk egy masik termet (Jerusalem Room), a kaveszunet elott megettem Rosamund az assistant manager bananjat, utana sovenyt vagtunk, majd vacsoraztam, megettem a maradek paprikas krumplimat, meg egy sajtos-paradicsomos bagettet + az Adri altal hozott narancslebol ittam, aztan meg nevetgeltunk a konyhaban, megzuhanyoztam, beagyaztam, kicsit oszzepakoltam, aztan most netezek.

Nemileg meg vagyok fazva, de jo kedvem van. Azon gondolkodtam, mirol beszeljek a penteki ahitaton amit harman tartunk a tobbi onkentesnek. Kene tanulni meg angolt is, meg olvasni a Leadership Tips cimu konyvet.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jani, légyszi egy képet, amint a seprűgéppel sepersz!!!! Köszi!

biborcsiga írta...

én most éppen a munkahelyemen ebédszünetben körbeolvasom az ismerőseim blogjait, hogy megtudjam, ki mit csinál éppen:)

amúgy épp nagyon meg vagyok fázva, és eldöntöttem, hogy ma előkészítek mindent a hónapzárásra és holnap nem jövök dolgozni. már alig várom, hogy egy napot végre az ágyikóban tölthessek:)

Névtelen írta...

Az "English please" kedveért...Hi Jani! I've been planning to leave a comment in English for a while...just never inspired enough. I'm sitting here in the office eating lunch and got your email...so I checked out the blog. A couple of reactions:

- Pizza with potatoes? Is that some kind of English thing or a Kovach family tradition? Yuck!

- It sounds like you're doing a good job of eating and drinking everyone else's food...you're going to need to work out a lot at that ocean-side fitness center to work all that off! Should I send you some running shoes?

- Your chat game with Eszter sounds like a good one...but be careful there's no web cameras involved! :-)

I'm in the office working through old emails while eating Chinese for lunch. Looking forward to a Skype call with someone in the US this afternoon followed by a közgyülés meeting this evening for the building where our office is. Exciting day, huh? At the moment, I'm also looking out the window at the school across the street listening to the loud teenagers.

It's fun hearing about all your adventures...we miss you! Hope that English is flowing!!!

Tibu írta...

I've a done a domain registration for a spanish client. Now administering the mail server - we have some outage. I had a great lunch with my collegues - edelweiss for drink and palacsinta for dessert.

That's all for today.

Cső
Tibu

andristeso írta...

Gyááá, nekem sok volt az "in english"! Szóval inkább "echte ungarishe" írok. Igazság szerint hirtelen nincs túl sok munkám. De csak ma... holnap megint sok lesz. Netezgettem kicsit meg ilyemik. Aztán a tárgyaló üvegasztalán a kollégákkal elfogyasztottuk a szokásos megyeházás ebédünket a műanyag dobozokból...most visszajöttem a géphez...és kommentet írok. Meg azon gondolkozom, hogy Jani milyen ügyesen eléri, hogy ilyen sokan írjanak kommentet...

Eszter írta...

I am not in a very happy mood beacuse of family reasons, but I did not want to let YOU without my feedback. I am sitting behind the Euronet reception desk at the moment and I try do my best for today. (makeing coffee, picking up the phone, greeting visitors, handling the couriers, etc.)I had your favourite dish for lunch (spenótos galuska)and I thought of you while I was eating that. :-) There are collegues from different part of the world talking to each other in at least three different languages sourranding me at the moment.

Névtelen írta...

Nahat...nem volt a szandékom, hogy ti is irjatok angolul. Szegény Jani...ez mar túl van az English please-en! De nekem könnyű!!!

Unknown írta...

Mit csinálok? Megírtam pár levelet, örülök a legutóbbi írásbeli vizsga négyesemnek, ami most derült ki. Azon gondolkodom már pár hete, hogy írnom kéne a szakdolimat, de erre most nincs kedvem. Fogadom az ügyfeleket, pszichoanalizálom a főnökömet (5-10 perces monológok), megnézem az ismerősök blogjait (de többnyire nagyon szerény a termés...), és tervezgetem, hogy 1-2 héten belül leszáguldok Kiskunhalasra motorral.

Unknown írta...

helo!

almat eszem es commentet irok Janinak =))

bobby, a pizza + krumpli itteni hagyomany. egyaltalan nem normalisak.

Névtelen írta...

Ja, az e-mailt csak most olvastam! Eddig nem értettem, minek írja le mindenki, mit csinál ;-)
De akkor most beállok a sorba: én elaltattam Bobót, és most szokás szerint Babanetezek meg blogokat olvasok (tanulás helyett...). Az alábbit szívből ajánlom nektek is: http://szirkababa.blogspot.com
Nem csak szívet melengető, de nagyon szórakoztató és tanulságos is! Vigyázat: függőséget okoz!!!!

Jani írta...

Endre said

Hello!

Én épp két szigorlatra készülök. Mindkettő holnap lesz (aztán lesz még négy szigorlat meg három vizsga az ezt követő hetekben). Ettől eltekintve jól vagyok. A vizsgaidőszak mindig egy kicsit lelket is önt belém. Mivel kevés időm van, jobban élvezem azt, amit nem tanulással töltök. Sőt, néha még a tanulás is jól esik.

Jó ötlet volt a játék.

Jani írta...

Hat igen kiderult az, amit eddig is sejtettem:
Altalaban az emberek tobbsege munkaidoben netezik.
En nem banom ha angolul irtok,
ennel a kerdesnel jol lehet gyakorolni a present continous-t :).
Mondjuk a legjobb angol a Bobby-e volt (mondjuk neki konnyu) a Yuck!
kifejezes kulonosen tetszett!

De itt meg nincs vege varom a tovabbi kommenteket a tobbi olvasotol is!

Jani