2007. április 29., vasárnap

Bekoszonto

Es megis... Van blogom. Extra koszonet Szabo Andrisnak es a Google csaladnak!

Szervusztok!

Mielott belevagnek nehany hasznalati utasitast szeretnek adni.

Bizonyara feltunik, hogy nincsenek ekezetek, ennek az az oka, hogy nincs magyar billentyuzetem. Ha valaki tud valamit segiteni ez ugyben varom a javaslatokat..

Mindazoaltal semmifele felelosseget nem vallalok aziranyban, hogyha valaki az ekezetek hianya miatt nem, vagy felre~,vagy oda~,vagy vissza~ ertene valamit.
Kulonosen az olajfurotornyokon, vagy ilyesmi (asszem ezt szoktak irni a dvd-k elejen:)

Sokszor elofordul, hogy valamirol valami eszembe jut altalaban egy dalszoveg sor dalcim, konyvcim stb. Ha van ra lehetosegetek hallgassatok meg, olvassatok el nezzetek meg stb.mert ez teljesebbe teszi az elmenyt!
Fogok feladni rejtvenyeket feladvanyokat is a jatek oromeert, ha majd visszamegyek akkor lesznek majd meglepetes ajandekok is TALAN.

Lesznek specko temak amikrol irok amik nem biztos, hogy minden olvasot erdekelnek (pl dicsoites a ref.egyhazban, szoc. munka,stb.), azt gondolom, hogy most nem rendezem kategoriakba a dolgokat amiket irok, mert sokszor egymashoz kapcsolodva jutnak eszembe, aztan majd meglatjuk
Lesznek kepek is! Majd… :)

NA JO DE MIROL IS VAN SZO?
Arrol, hogy kijottem Angliaba onkenteskedni fel evre es errol na meg ennek kapcsan irok.

MINDIG NAGYON varom a hozzaszolasokat velemenyeket!!!!

4 megjegyzés:

andristeso írta...

Jan, nagyon szupi a blogod!!! Külön öröm, hogy AZ ÉN TANÁCSOM-nak engedve, mégiscsak belevágtál! :) És ennyi soksok szöveggel elárasztottad Magyarországot! Csak így tovább. Amúgy Dettinek igaza van - te lehetnél a magyar Adrian Plass... csak ne hagyd abba! Vannak kapcsolatok a Harmat kiadónál... ;)

Anikó írta...

Janó! Ha már ékezet nélkül írsz, sok olyan legyen benne, hogy "fokabel" meg ilyesmi!

Unknown írta...

Az ékezet nélküli írásnak sok előnye van, pl. sok mondatot félre lehet érteni és ez új, szürreális szinttel gazdagítja a mondandódat... Továbbá az is nagyon jó ötlet, hogy csak úgy össze-vissza írod ami eszedbe jut, pl. az olajfúrótornyról a CD, a CD-ről a dicsőítés, a dicsőítésről a WC-pucolás - a gondolatok megtermékenyítő ereje! Várjuk a folytatásos kisregényt Albioni kalandjaidról!... (Aztán ha hazajössz majd ki is adhatod)

biborcsiga írta...

hát Jani, én még mindig nem fogtam fel, hogy te képes voltál kimenni Angliába. Én a Raját soha nem engedném. De nagyon jó látni, hogy azért ragaszkodsz a magyar barátaidhoz, és hogy akarod a kapcsolatot tartani. hála az Úrnak a jó technikáért, és hogy nekünk is lehet itthon internet, így "naprakészen" követhetjük, hogy mik történnek veled. imázom, hogy legyen kitartás, és mindig annyi kapacitás, hogy megoszd az élményeid. imázom Eszteredért is, csak csodálni tudom, hogy engedelmesen elengedett:)